ליאו נעצר כמה שנים קודם לכן בגין ביצוע שודים מזויינים של מיליוני קרונות ושל מצבור נשק. בעודו בכלא, יחד עם שותף, הם מתכננים שוד ומבצעים אותו יחד ביום שבו ליאו משתחרר לחופשי . גם פה , השוד מתוכנן לפרטי פרטים ותיאור השוד והבריחה מעניין ומותח כמו סרט.
גם בספר הזה יש פרטים של אז ועכשיו, מה שמוסיף עניין לספר ומעבה את הדמויות. מסיפור הילדות של האחים אנו למדים איך הם גדלו, למה הם נחשפו בחיים ומה מביא אותם להתנהג כמו שהם מתנהגים בתור אנשים בוגרים.
אליסיה ויון , שני חוקרי משטרה מנוסים במשטרת שוודיה, נחושים בדעתם לתפוס את השודדים. חפץ כלשהו שהושאר בזירת הפשע מוביל אותם לליאו. הם עוצרים אותו לתשאול ומבצעים חיפוש בבית של אימא שלו. החקירה לא מעלה דבר, ליאו עם ה"פוקר פייס" שלו משתחרר לחופשי.
ליאו ממשיך ומתכנן את השוד הגדול בהיסטוריה, הוא מנסה לצרף אליו את אחיו הצעיר וינסנט שכבר נשבע שלפשע הוא לא חוזר . הוא נשאר איתן בדעתו וליאו לא מצליח לגייס אותו .
סאם, אחיו של יון – חוקר המשטרה, ישב בכלא עם ליאו והוא השותף שלו לתכנון השודים ולביצוע השוד כשהם השתחררו מהכלא. יון מגלה את זה והוא אינו יודע מה לעשות, מצד אחד הוא רוצה למלא את תפקידו על הצד הטוב ביותר ולהרשיע את הפושעים, אך מצד שני הוא לא רוצה לחשוף את אח שלו שהוא חב לו את חייו .
מה יעשה יון עם המידע שיש לו? האם רשויות החוק יגלו את הקשר בין החוקר לפושע? האם ליאו וסאם יצליחו להוציא לפועל את השוד הגדול?
שורה תחתונה: סיפור מתח רב תהפוכות, משחק מוחות בין יון, חוקר המשטרה, לבין ליאו הפושע המושבע בעל ה"ראש הקרימינלי".
איך יסתיים הסיפור ? תצטרכו לקרוא בעצמכם ! את ההמלצה שלי כבר יש לכם .