טד סוונסון גילה במקרה שאישתו בוגדת בו עם השיפוצניק שלהם. כמובן שהיא הכחישה כל קשר. טד הרגיש פגוע כמובן. הוא נתן למירנדה את כל מה שהיא היתה צריכה והיא בגדה בו.
לילי היתה ילדה שגדלה בבית מאוד ליברלי (בלשון המעטה). ההורים שלה תמיד ארחו כל מיני אנשים מוזרים וזרים תמיד היו בסביבתה. בגיל מאוד צעיר, לאחר שאחד מהם ביצע בה מעשה מגונה היא התנקמה בו וגילתה שהיא יכולה לרצוח בקלות ולהעלים את הראיות.
המפגש בין שניהם מתרחש בשדה התעופה בהיתרו לפני שהמריאו לארצות הברית. הם נפגשו בפאב כששתו כל אחד בנפרד בזמן שהטיסה שלהם התעכבה. הם משחקים במשחק אמת ושקר וכך טד מספר ללילי על אישתו, על הבגידה ועל זה שהוא היה שמח לרצוח אותה. היא הקשיבה לו והבטיחה לעזור לו. האמנם?
הם ממשיכים להיות בקשר גם כשהגיעו לארצות הברית, קשר דיסקרטי כמובן. טד כועס ופגוע מהבגידה של אישתו. אבל עכשיו כשיש לו שותפה, הוא נחוש יותר מאי פעם להוציא את התוכנית לפועל.
הסופר משלב סיפורים מהעבר של הדמויות שתורמים למידע ורקע נוספים ומסבירים סיפור שלם. לאט לאט מגלים רבדים נוספים של הדמויות ואת הקשר שלהם להתפתחות של הסיפור.
הסיפור מסתבך עם לא מעט טויסטים בעלילה. ספר מתח טוב מותח ומפתיע שנהנתי לקרוא. אהבתי את הכתיבה של הסופר. פרקים לא ארוכים מידי ובלי מריחות, בדיוק כמו שספר טוב צריך להיות.