פִּנּוּקִי הוֹלֵךְ לַלּוּנָה פַּארְק אֶרִיק הִיל ספר הפעלה ומשחק דפים קשיחים בּוֹאוּ נֵלֵךְ לַלּוּנָה פַּארְק! הִצְטָרְפוּ לְפִּנּוּקִי וְלַחֲבֵרָיו בְּיוֹם בִּלּוּי מְהַנֶּה בִּמְיֻחָד בַּלּוּנָה פַּארְק. מִשְׁכוּ בַּלְּשׁוֹנִיּוֹת וְגַלּוּ הַפְתָּעוֹת נֶהֱדָרוֹת!
פנוקי הולך ללונה פארק
פנוקי הוא הכלב המיוחד שמלווה ילדים רבים עוד משחר ילדותם . הפעם מגיע פינוקי ללונה פארק. אמו לוקחת אותו ואת חבריו ללונה פארק ליום כייף. מי לא חווה יום כייף בלונה פארק?
חבריו של פינוקי מעודדים את החזרזיר להקיש בפטיש על תחתית המתקן כדי שהכדור יגיע לפעמון. ובדף הבא נהנים יחדיו בנסיעה במכוניות מתנגשות.
פוגשים את מוכר הבלונים הצבעוניים. ושיאו של הספר …המגלשה הענקית.
בשבת האחרונה הקראתי לנכדיי את הספר ו.. הופתעתי!! פרט ללשוניות ההזזה המוכרות , הפכה המגלשה הענקית לענקית ממש. השלישה את עצמה. כולנו בקריאת התפעלות ואווו הרמנו את הלשונית וממנה את הבאה אחריה.
ספר מקרטון קשיח ואיורים צבעוניים שמעלה חיוך על פני הפעוטות אשר הופכים להיות פעילים. הספר מזמן שיח על צבעים, צורות , מנייה ופיתוח לשוני של השפה.
מומלץ מאד!