גדי חסון תמיד הצטיין בלימודים, הוא שרת ביחידת מודיעין מובחרת וכל העולם היה פתוח בפניו. הטיול שאחרי הצבא שינה לו את החיים בכך שהכניס בחורה הולנדית להריון לגמרי במקרה והוא מצא את עצמו אבא בגיל ממש צעיר לילדה שחיה מעבר לים.
הוא לקח אחריות, עשה הסכם משפטי שתומך בביתו והיה מעורב בחייה ככול שיכל. הגעגועים הקשים לביתו והמרחק הגדול הביאו אותו להקים חברת סטארט אפ שמאפשרת שיחות וידאו ביתיות כולל תוכנה מיוחדת שמאפשרת לבני משפחה להיות קרובים גם כשהם רחוקים על גבי הגלובוס.
הוא עובר לניו יורק, שם מוקם מטה נוסף של החברה מלבד ישראל ושם יחד עם השותף שלו הוא מנהל את החברה.
הספר מספר על חייו של גדי בהווה ועל חייו בתור ילד, נער ובחור צעיר סביב הצבא. הוא מספר על חייו של גדי כפי שהיה רוצה לחיות אותם ועל איך שחי באמת.
כשנסע גדי לניו יורק הוא לא השאיר הרבה בארץ. אימו נפטרה, אביו עבר לגור בדיור מוגן ואחותו הצעירה ממנו חיפשה את עצמה בין עבודות. הקשרים עם אחותו היו טובים והיא היתה העוגן שלו.
בניו יורק הוא עבד קשה, בלחץ, באינטנסיביות כדי להקים ולקדם את החברה. היה לו שותף שאיתו הוא עבד בסינרגיה וחבר טוב שהכיר ותו לא. לא היתה לו משענת להשען עליה או דמות שתכוון אותו.
רצף של אירועים משנה את התוכניות שלו והעתיד כבר לא נראה כל כך ורוד כמו שהיה נראה בהתחלה.
האם הסטארטאפ של גדי יצליח? מה יעלה בגורל הקשר עם ביתו?
התשובות כמובן בספר "מוכרי החלומות".
ספר קליל וזורם שמספק הצצה לעמק הסיליקון הישראלי בארצות הברית על צדדיו הטובים יותר והטובים פחות. הכתיבה היתה טובה, רהוטה ועיניינית, נהנתי לקרוא.
קראתי בשקיקה את סיפורו של גדי שלמד ועבד קשה כדי להצליח ורציתי כל כך לקרוא על ההצלחה האישית שלו ועל החברה שבנה. בתור מי שעובדת בסטארט אפ, אין דבר יותר מתוק מההצלחה של חברה כזו.